Užurban život, obaveze, stres, nedostatak sna, loša prehrana, loša kvaliteta hrane i drugi faktori nepovoljno utječu na razinu energije, sposobnost optimalnog obavljanja poslova, raspoloženje, zdravlje – i nedostatak istog. Sveprisutno zagađenje okoliša, od zraka i elektromagnetskog zračenja do rezidua pesticida u hrani povećava pritisak na sve naše stanice koje vape za održavanjem funkcionalnosti. Iako je hrana osnovni izvor hranjivih tvari, vitamina i minerala, antioksidansa i probiotika – kvalitetni dodatci hrani mogu pomoći u stanju povećanih potreba, prehrambenom nedostatku i poremećajima zdravlja. Ova stranica pomoći će vam u izboru kvalitetnog suplementa.

Nutricionizam.eu

 

© Nutricionizam.eu 2023 Svi tekstovi, ilustracije i fotografije na web portalu Nutricionizam.eu su autorski članci/dijela, osim ako nije drugačije naznačeno. Sadržaj na portalu Nutricionizam.eu može se koristiti za osobnu upotrebu. Kopiranje, mijenjanje, posuđivanje, prodavanje, preuzimanje, objavljivanje ili distribuiranje tekstova, ilustracija i fotografija moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu autorice portala – kontaktirajte putem kontakt obrasca u naslovu portala.

Podatci dostupni na web stranicama Nutricionizam.eu moje su stručno mišljenje, i nemaju namjeru, niti mogu zamijeniti savjet i/ili terapiju Vašeg liječnika u tretmanu bolesti. Informacije dostupne na Nutricionizam.eu mogu samo nadopuniti Vaše spoznaje o interakciji između hrane i načina prehrane sa zdravljem.
Prije korištenja bilo kojeg podataka sa ovih stranica uvijek se konzultirajte sa liječnikom koji je detaljno upoznat sa Vašim zdravstvenim stanjem.

Marinela Šajina, urednica portala